Direct naar de inhoud.

Houtvester Jansenweg 2-50 – Gasselte

VERKOCHT

RECREATIEBUNGALOW voor eigen gebruik of verhuur, gelegen in een bosrijke omgeving op fietsafstand van Gieten, Gasselte en Borger. Dit vakantiepark genaamd “De Kremmer” is gelegen te midden van de boswachterij Gieten-Borger. De woning is keurig onderhouden en voorzien van een terras, overkapping en een bergschuurtje.
De beschutte tuin biedt volop zon en privacy. De inventaris is bij de koopprijs inbegrepen.
Goede verhuurmogelijkheden voor extra rendement van uw investering. Verhuur via het park is mogelijk.
Het 40 hectare groot terrein is gelegen te midden van de Staatsbossen en huisvest een klein restaurant, fietsverhuur, een wasserette en speel- en sportvelden. In het zomerseizoen is er een recreatieteam.
In de directe omgeving bevindt het DX Adventure Park met uitgebreide zwemplas ’t Nije Hemelriek met een waterschans en een klimparcours op het water. Het “Boomkroonpad”is op fietsafstand gelegen.
De bosrijke omgeving biedt wandel- en fietsroutes. Een 18-holes golfbaan bevindt zich op geringe afstand. Goede bereikbaarheid vanaf de A 28.


Omschrijving

Beschrijving begane grond

Woonkamer met terrasdeur met vrij uitzicht, open keuken v.v. apparatuur, entree/hal, inpandige berging met meterkast en cv-opstelling, toilet voorzien van fonteintje, badkamer met douche en wastafel, 3 slaapkamers.

Kenmerken

Bouw
Type woonhuis Bungalow, Vrijstaand
Bouwjaar 1970
Oppervlakten en inhoud
Perceeloppervlakte 566 m2
Woonoppervlakte 48 m2
Inhoud 190 m3
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal verdiepingen 1
Aantal Tuinen 1