Direct naar de inhoud.
Makelaardij Schiphuis header Makelaardij Schiphuis header Makelaardij Schiphuis header Makelaardij Schiphuis header Makelaardij Schiphuis header Makelaardij Schiphuis header Makelaardij Schiphuis header

Marktkade 1 – Musselkanaal

VERKOCHT

HERENHUIS, vrijstaand, met zonnige tuin en vrijstaande garage, gelegen aan doorgaand vaarwater op loopafstand van het centrum.
Deze karakteristieke renteniersbehuizing heeft nog stijl-elementen zoals marmeren schouwen, paneeldeuren en tegeltableau’s.
In de afgelopen jaren is de woning gemoderniseerd. Zo is aan de keuken uitgebouwd met een serre met als resultaat een heerlijke leefkeuken,
Kortom wie van stijlvol wonen houdt moet hier zeker een kijkje nemen.
Musselkanaal ligt buiten het aardbevingsgebied en heeft goede busverbindingen met Stadskanaal, Emmen en de stad Groningen. De bushalte is op loopafstand (100 meter). Lage energiekosten door 14 hoog rendement zonnepanelen met een rendement van ca 2200 kWh per jaar.
Zie ook: www.huizeplexat.nl.


Omschrijving

Beschrijving begane grond

Entree/hal, centrale gang, lichte woonkamer met fraai uitzicht over het kanaal, zijkamer, welke kan worden samengevoegd bij de woonkamer, achterkamer met aparte toegang tot terras, werk- slaapkamer, daarachter gelegen nog een slaapkamer, ruime gezellige serre met stamtafel en inbouw keuken v.v. inbouwapparatuur, droge kelder, badkamer met inloopdouche en badmeubel.

Beschrijving eerste verdieping

Overloop, 4 slaapkamers, 1 zolderkamer met dakraam.

Beschrijving tuin

De woning is omgeven door een heerlijke tuin. Afscheiding met de weg door een smeedijzeren hek. Rondom de woning zijn terrassen aangelegd.

Kenmerken

Bouw
Type woonhuis Herenhuis, Vrijstaand
Bouwjaar 1910
Oppervlakten en inhoud
Perceeloppervlakte 782 m2
Woonoppervlakte 110 m2
Inhoud 775 m3
Indeling
Aantal kamers 9
Aantal slaapkamers 6
Aantal verdiepingen 2
Aantal garages 1
Aantal Tuinen 1