Direct naar de inhoud.

Valtherblokken-Zuid 12 – Valthermond

VERKOCHT

Sfeervol verbouwd woonhuis, landelijk gelegen aan de voet van de Hondsrug nabij Valthe aan een rustige klinkerweg. het betreft een 2 onder 1 kap woning met ruime atelier/hobbyruimte en zonnige besloten tuin op korte afstand van bos en natuurschoon, op 15 minuten van Emmen. De woning heeft een ouderslaapkamer en een badkamer op de begane grond. De bewoners hebben met veel plezier in het huis gewoond. Scholen zijn op fietsafstand.
START VERKOOP MET KIJKDAGEN op woensdag 5 oktober van 14.30 -17.00 en donderdag 6 oktober van 14.30 – 16.30, Alle bezichtigingen op afspraak!

De zonnige besloten tuin heeft fruitbomen en een goed onderhouden moestuin. De tuin is een heerlijk plek voor kinderen of om huisdieren te houden. Het uitzicht over de akkers en zonsondergangen is prachtig. Klein wild als hazen, fazanten, reeën, maar ook vele vogelsoorten treft u hier aan. Op loop en fietsafstand ligt het dorp Valthe alsmede de prachtige wandelpaden door bossen en heidevelden.

De traditioneel gebouwde woning uit 1937 kenmerkt zicht door een degelijke bouwstijl. Nadien is de woning uitgebouwd en gemoderniseerd.

Het dorp Valthermond heeft o.a. een supermarkt, slagerij, basisscholen, kinderopvang, sportverenigingen, sporthal, bibliotheek, huisartsenpraktijk en een openlucht zwembad. Het nabij gelegen Emmen heeft alle sociale, culturele, medische voorzieningen als een groot winkelbestand, een gezellig centrum alsmede de befaamde Wildlands op 15 autominuten riiden.

Het Unesco Global Geopark De Hondsrug, ligt op1,5 km afstand, alwaar natuur met archeologische en landschappelijke waarden zoals de hunebedden, uitgestrekte boswachterijen en heidevelden zich bevinden. Kortom alle ingrediënten voor wandelen, fietsen en beleven zijn aanwezig.


Omschrijving

Beschrijving begane grond

entree, hal, toilet, woonkamer met uitzicht naar de Hondsrug en landerijen, leefkeuken v.v. moderne keuken met inbouwapparatuur, slaapkamer, moderne smaakvolle badkamer met ligbad/douche, wastafel, achterentree.

Beschrijving eerste verdieping

Ruime overloop, 2 slaapkamers, ruimte voor extra sanitair of slaapkamer.

Beschrijving tuin

Heerlijke besloten tuin met fruitbomen en een moestuin met veel privacy. Het is een ware oase van groen.

Kenmerken

Bouw
Type woonhuis Eensgezinswoning, Twee onder een kap
Bouwjaar 1937
Oppervlakten en inhoud
Perceeloppervlakte 924 m2
Woonoppervlakte 125 m2
Inhoud 475 m3
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal verdiepingen 1
Aantal garages 1
Aantal Tuinen 1