Direct naar de inhoud.

Veenpad 7 – Finsterwolde

VERKOCHT

RIANTE, onder architectuur gebouwde, vrijstaande VILLA met ruime garage en fraai aangelegde natuurtuin gelegen in een prachtige landelijke woonomgeving.
Levensloopbestendige woning door de ruime slaapkamer en badkamer op de begane grond. De woning biedt diverse combinaties van wonen en werk.
Deze lokatie biedt rust en ruimte en is gelegen nabij Winschoten en grenzend aan de Blauwestad. De woning, gebouwd in 2009, kent een hoog afwerkingsniveau en is gebouwd met kwaliteitsmaterialen. De woning heeft een ruime kavel van 1.325 m2 eigen grond.
Groningen Stad is binnen 25 autominuten goed bereikbaar.


Omschrijving

Beschrijving begane grond

Entree, hal, uitgebreide meterkast, toilet met inbouw reservoir, smaakvol betegeld, woonkamer met gashaard, luxe leefkeuken voorzien van luxe inbouwapparatuur met openslaande deuren naar een fraai deels overkapt terras, bijkeuken. Ruime slaapkamer met dressroom, fraaie geheel betegelde badkamer v.v. van inloopdouche en 2 wastafels met planchet, 2e toilet. Doorloop vanuit de gang naar de ruime garage met een op afstand bedienbare sectionaldeur.

Beschrijving eerste verdieping

fraaie opengewerkte trap met vide, overloop, ruime kamer met fraaie lichtinval en uitzicht, thans muziekkamer, met opengewerkte zoldering waardoor een ruimtelijk effect ontstaat; deze ruimte is zeer geschikt voor diverse alternatieve gebruiksdoeleinden zoals atelierruimte, kantoor of extra living. 2e en 3e slaapkamer, 2e badkamer voorzien van douchehoek , wastafel en 3e toilet, alles geheel smaakvol betegeld.

Beschrijving tuin

Prachtige natuurtuin met glooiing grenzend aan het terras

Kenmerken

Bouw
Type woonhuis Villa, Vrijstaand
Bouwjaar 2009
Oppervlakten en inhoud
Perceeloppervlakte 1325 m2
Woonoppervlakte 196 m2
Inhoud 857 m3
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal verdiepingen 2
Aantal garages 1
Aantal Tuinen 1