Direct naar de inhoud.

Zuiderdiep 350 – 2E Exloërmond

VERKOCHT

WOONBOERDERIJ met grote nieuwe hobbyschuur (ca 90 m2) gelegen op een grote kavel eigen grond in een landelijke omgeving nabij Exloo en Musselkanaal. Deze degelijke boerderij is nieuw gebouwd in1982 naar naar een karakteristieke bouwstijl uit 1882. Deze woning is op vele manieren worden bewoond; ouders/kinderen, wonen en werken of B&B is mogelijk. Ook voor paardenliefhebbers een ideale combinatie. Het perceel is omheind en er is een paddock, een rijbak en meerdere stallen. Het object heeft een woonbestemming! Dus pop een normale woninghypotheek financierbaar. In de directe omgeving kunt u genieten van de Staatsbossen en heidevelden. een fietspad ligt pal voor de deur. Emmen, Exloo en Stadskanaal zijn binnen 20 autominuten bereikbaar.


Omschrijving

Beschrijving begane grond

Ruime entree met hal, toilet en garderobew, leefkeuken met ruimte bvoor een stamtafel. De keukeni s v.v. inbouwapparatuur, doorloop naar de woonkamer met haardkachel, 4 slaapkamers, badkamer met ligbad, douche hoek en 2e toilet, bijkeuken, inpandige gerage en achter-entree.

Beschrijving eerste verdieping

overloop, 2 slaapkamers van respectievelijk 32,5 en 25m2; mogelijkheid voor tweede badkamer ( is reeds voorbereid) . Ruime (ca. 116m2) recreatieruimte.

Beschrijving tuin

Gelegen in landelijke woonomgeving, met aan de achterzijde vrij uitzicht over de landerijen. De woning staat op een hoek van de kavel, waardoor het weiland, de stallen en rijbak rondom het pand ideaal gelegen zijn.

Kenmerken

Bouw
Type woonhuis Woonboerderij, Vrijstaand
Bouwjaar 1982
Oppervlakten en inhoud
Perceeloppervlakte 6369 m2
Woonoppervlakte 351 m2
Inhoud 1488 m3
Indeling
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 6
Aantal verdiepingen 2
Aantal garages 1
Aantal Tuinen 1