Direct naar de inhoud.

Zuiderdiep 350 – 2E Exloërmond

VERKOCHT

ROYALE WOONBOERDERIJ met grote nieuwe hobbyschuur (ca 90 m2) gelegen op een grote kavel eigen grond in een landelijke omgeving nabij Exloo en Musselkanaal. De boerderij is rond 1982 compleet herbouwd en is nadien gemoderniseerd. Intern biedt het woongedeelte ruimte voor uitbreiding. Een aanvang is hiermee gemaakt. Bewoning door ouders/kinderen, woon/werk situatie of B&B is mogelijk. Ook voor paardenliefhebbers een ideale combinatie. Het perceel is omheind en er is een paddock, een rijbak en meerdere stallen. Het object heeft een woonbestemming!
In de directe omgeving kunt u genieten van de Staatsbossen en heidevelden. Emmen is binnen 20 autominuten bereikbaar.


Omschrijving

Beschrijving begane grond

entree/hal, woonkeuken met keuken v.v. inbouwapparatuur, woonkamer met haardkachel, gang met achterentree, toilet, 4 slaapkamers, badkamer met ligbad, douche hoek en 2e toilet, bijkeuken.

Beschrijving eerste verdieping

2 slaapkamers in aanbouw van respectievelijk 32,5 en 25m2; mogelijkheid voor tweede badkamer. Het achterste deel van de verdieping (ca. 116m2) is in gebruik als recreatieruimte.

Beschrijving tuin

Gelegen in landelijke woonomgeving, met aan de achterzijde vrij uitzicht over de landerijen. De woning staat op een hoek van de kavel, waardoor het weiland, de stallen en rijbak rondom het pand ideaal gelegen zijn.

Kenmerken

Bouw
Type woonhuis Woonboerderij, Vrijstaand
Bouwjaar 1982
Oppervlakten en inhoud
Perceeloppervlakte 6369 m2
Woonoppervlakte 351 m2
Inhoud 1488 m3
Indeling
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 6
Aantal verdiepingen 2
Aantal garages 1
Aantal Tuinen 1