Direct naar de inhoud.
Makelaardij Schiphuis header Makelaardij Schiphuis header Makelaardij Schiphuis header Makelaardij Schiphuis header Makelaardij Schiphuis header Makelaardij Schiphuis header Makelaardij Schiphuis header

Aansprakelijkheid

Een ongeluk met schade als gevolg is altijd vervelend, vooral als het een schade betreft die u of een van uw gezinsleden veroorzaakt bij een ander.

Aangezien u een ander niet met opzet schade toebrengt is het goed om te weten dat er een verzekering is die de kosten van u overneemt als het tot schade komt waarvoor u of een van uw gezinsleden aansprakelijk is.

Bij materiële schade, zoals een bal door een ruit, zijn de kosten nog wel te overzien. Maar bij letselschade kunnen de kosten flink oplopen. Deze kosten zijn voor de meeste mensen niet direct op te brengen.

Aangezien wij met verschillende verzekeraars samenwerken worden er ook verschillende verzekerde bedragen gehanteerd. U kunt kiezen uit de volgende verzekerde bedragen:

  • € 1.250.000, =
  • € 2.500.000, =

Zoals hierboven staat aangegeven kunnen de kosten flink oplopen bij (letsel)schade. Om problemen te voorkomen adviseren wij u dan ook om het verzekerd bedrag van €2.500.000, = te nemen aangezien dit bedrag het hoogst verzekerde bedrag is in Nederland. Hierdoor heeft u te allen tijde een goede dekking.

Calculators

Aansprakelijkheid