Direct naar de inhoud.
Makelaardij Schiphuis header Makelaardij Schiphuis header Makelaardij Schiphuis header Makelaardij Schiphuis header Makelaardij Schiphuis header Makelaardij Schiphuis header Makelaardij Schiphuis header

Reis & annulering

reisverzekeringDe meeste mensen gaan graag een of meerdere keren per jaar met vakantie en zijn vaak al weken of maanden bezig met de voorbereiding van deze paar weken van ontspanning.

Ook tijdens de vakantie kunnen er gebeurtenissen voorvallen die u van te voren niet kunt en wilt incalculeren. Denk hierbij aan:

  • Reisbagage dat zoek raakt of misschien wel gestolen wordt;
  • U kunt ook een ongeval krijgen waardoor u in het buitenland de pech krijgt dat u gebruik moet maken van een dokter of ziekenhuis. De Nederlandse ziektekostenverzekeraars dekken vaak maar een gedeelte van de kosten die in het buitenland gemaakt zijn.

Voor dit soort gevallen is er de reisverzekering die u bijstaat in dit soort situaties en u met een gerust gevoel op vakantie laat gaan.

De annuleringsverzekering is een waardevolle aanvulling op de reisverzekering en is bedoeld voor calamiteiten voor of tijdens uw vakantie. Het kan natuurlijk gebeuren dat door bijvoorbeeld een sterfgeval in de familie of door ziekte van uw reisgenoot u niet in staat bent om op vakantie te gaan. Indien u geen annuleringsverzekering heeft, dan bent u de betaalde reissom kwijt.

Gelukkig vergoedt de annuleringsverzekering u de betaalde reissom indien u toch door onvoorziene omstandigheden niet op vakantie kunt gaan. U kunt zelfs een uitkering krijgen als u uw reis voortijdig af moet breken.

Als u meerdere keren per jaar met vakantie gaat, dan is het raadzaam om een doorlopende reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken om de bijzaken van de vakantie en u kunt zich volledig richten op het belangrijkste van de vakantie, namelijk ontspannen en genieten.

Vraag een van onze adviseurs naar de mogelijkheden voor een (doorlopende) reis- en annuleringsverzekering.

Calculator

Reis en/of annulering doorlopend