Direct naar de inhoud.
Makelaardij Schiphuis header Makelaardij Schiphuis header Makelaardij Schiphuis header Makelaardij Schiphuis header Makelaardij Schiphuis header Makelaardij Schiphuis header Makelaardij Schiphuis header

Woonhuis

Uw woonhuis is waarschijnlijk uw meest kostbare bezit dat in geld is uit te drukken. Bij schade is het niet ondenkbaar dat de kosten hoog op kunnen lopen, denk bijvoorbeeld aan lekkage en brand. Om u goed in te dekken tegen dit soort schades is het van belang om een goede opstal verzekering te hebben. Wij kunnen u voor de meest voorkomende woonhuizen verzekeringen aanbieden die u een garantie tegen onderverzekering geven. U bent dan nooit meer onderverzekerd!

Dit is een geruststellende gedachte omdat u niet elk jaar hoeft na te gaan of de herbouwwaarde van uw woning nog wel toereikend is in geval van schade. De herbouwwaarde is relatief eenvoudig vast te stellen.

Indien u hulp nodig heeft bij het vaststellen, dan komt een van onze experts vrijblijvend langs om de herbouwwaarde vast te stellen.

Calculators

Woonhuis

 

Huis