Direct naar de inhoud.

Hypotheken

Heeft u een woning gekocht en heeft u daarvoor een hypotheek nodig? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken welke hypotheek het beste bij u past. Wij zijn aangesloten bij Hypotheek Company en kunnen daarom vele hypotheekverstrekkers met elkaar vergelijken. Hierdoor kunnen we u een passende hypotheek en rente bieden. Wij zijn hierdoor geheel onafhankelijk. In een oriënterend en vrijblijvend gesprek zullen we uw wensen inventariseren en de mogelijkheden met u bespreken. Wat kunt u van ons verwachten:

  • Oriënterend en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin inventariseren wij uw wensen en uw financiële situatie, kennis en ervaring ten opzichte van hypotheken. Wij bespreken ook de verschillende mogelijkheden en vormen van hypotheek. Wij geven een globale berekening van de maximale hypotheek en de te verwachten maandlasten.
  • Aanvragen offerte(s) bij 1 of meer hypotheekverstrekkers.
  • Vergelijken offertes en adviseren over beste optie voor u.
  • Adviseren over aanvullende producten, op het gebied van overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid.
  • Aanvragen hypotheek en eventuele verzekeringen bij gewenste maatschappij.
  • Verzamelen en completeren van alle benodigde documentatie.
  • Na finaal akkoord, zullen we alle stukken controleren en zorgen dat de notaris alle benodigde informatie ontvangt.

Heeft u een bestaande hypotheek en wilt u hier graag eens naar kijken? Dan kunnen we samen met u kijken of uw huidige hypotheek nog bij u past. Eventueel kunnen we samen met u kijken naar de mogelijkheden van een rentewijziging, vormaanpassing, aflossing of oversluiting. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Voor eventuele wijzigingen kunnen wij wel kosten in rekening brengen. Dit zullen wij op voorhand altijd met u bespreken.

Wijzigt er iets in uw situatie? Tijdens de looptijd van uw hypotheek kunnen er zich allerlei wijzigingen voordoen. Denk hierbij aan een verhuizing, verbouwing, echtscheiding, gezinsuitbreiding, overlijden. In al deze situaties denken we graag met u mee hoe we de hypotheek hierop het beste kunnen aanpassen. U kunt ons altijd bellen of mailen voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Hieronder vind u onze vergelijkingskaart, zodat u onze dienstverlening goed kunt vergelijken met andere adviseurs.

Vergelijkingskaart Hypotheek