Direct naar de inhoud.

Verzekeringen

Wij bemiddelen voor vele verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor kunnen wij u goed adviseren welke maatschappij/polis qua voorwaarden en premie het beste bij u past. Wij bieden zowel particuliere als zakelijke verzekeringen. Wij kunnen ook pakketverzekeringen bieden, zodat u kunt profiteren van aantrekkelijke pakketkortingen.

Lopen uw verzekeringen al een hele tijd en is het misschien tijd om eens te kijken of alles nog wel bij u past? Ook dan helpen we u graag. Wij zullen dan samen met u uw situatie bespreken en kijken of de lopende verzekeringen daar nog wel bij passen. Wij kunnen dan ook eventuele wijzigingen doorvoeren, zodat u weer helemaal goed gedekt bent.

Wijzigt er iets in uw situatie, bijvoorbeeld bij gezinsuitbreiding, verhuizing of overlijden? Ook in deze situaties kunt u bij ons terecht. We kijken dan samen met u of en hoe uw verzekeringen moeten worden aangepast en zullen zorgen dat alles netjes wordt geregeld.

Heeft u schade? Ook dan zijn we er voor u. Samen zullen we bekijken welke stappen er genomen moeten worden. We zullen kijken of u dekking heeft voor de gemelde schade en zorgen dat alle benodigde documenten worden verzameld om de schade te kunnen beoordelen. Indien nodig schakelen we een expert in om de schade beter te beoordelen. We houden u tijdens het hele proces over de voortgang van uw schadedossier tot aan schadeherstel en schade-uitkering.

Hierbij kunt u onze vergelijkingskaarten downloaden om ons te kunnen vergelijken met andere verzekeringsadviseurs.

Vergelijkingskaart Vermogen opbouwen

Vergelijkingskaart Risicos afdekken