Direct naar de inhoud.

Particulier

Wij bieden advies en ondersteuning bij de volgende particuliere verzekeringen:

  • Schadeverzekeringen: woonhuis, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, auto of ander motorvoertuig, reis en annulering, ongevallen en zorg.
  • Levensverzekeringen: kapitaalverzekeringen (al dan niet verpand aan een hypotheek), beleggingsverzekeringen, overlijdensrisicoverzekeringen, uitvaartverzekeringen.
  • Inkomensverzekeringen: arbeidsongeschiktheid, maandlastenbeschermer, lijfrente.

Ook bemiddelen wij in de zogeheten Alimentatiepolis:

De Alimentatiepolis is een verzekering op het leven van de alimentatiebetaler. Bij het overlijden van degene die alimentatie betaalt, stopt de betaling en wordt de ontvanger geconfronteerd met een terugval in het inkomen. Met de Alimentatiepolis loopt de alimentatiebetaling voor zowel de ex-partner als eventuele kinderen gewoon door voor de periode die beide partners bij hun scheiding hebben afgesproken.

De Alimentatiepolis kan worden afgesloten door zowel de ex-partner die de alimentatie ontvangt als de ex-partner die de alimentatie betaalt. De verzekerde is altijd de ex-partner die de alimentatie betaalt. De alimentatiebetaler moet een gezondheidsverklaring invullen en ondertekenen als onderdeel van het aanvraagproces.