Direct naar de inhoud.

Sluiskade 138-a – Musselkanaal

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Verrassend ruim WOONHUIS, type 2 onder 1 kap, met diepe zonnige tuin en inpandige hobbyruimte gelegen aan doorgaand vaarwater aan een rustige straat op goede woonstand. De woning is in de loop der jaren gemoderniseerd. Er is een slaap-en badkamer op de begane grond gesitueerd. Aan de achterzijde is een mooie veranda aangebouwd met uitzicht over de zonnige tuin op het Zuid-Westen gesitueerd.
In de directe omgeving bevinden zich diverse basisscholen, sporthal, zwembad etc. Het centrum is op 10 fiets minuten bereikbaar.


Omschrijving

Beschrijving begane grond

Entree met hal, trapopgang, ruime woonkamer met half-open open keuken, voorzien van diverse apparatuur (4 pits kooktoestel, oven, afzuigkap, losse koelkast), slaapkamer met toegang naar de badkamer v.v. ligbad, douche en wastafel, hal met een toilet en witgoedopstelling, slaapkamer/werkkamer, hobbyruimte met trapopgang naar ruime begaanbare zolder.

Beschrijving eerste verdieping

Overloop, 4 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer is voorzien van een inloopkast. Ruime begaanbare zolder geschikt voor opslag, hobby's etc

Beschrijving tuin

Zonnige diepe tuin met privacy op het zuidwesten gelegen.

Kenmerken

Bouw
Type woonhuis Eensgezinswoning, Twee onder een kap
Bouwjaar 1920
Oppervlakten en inhoud
Perceeloppervlakte 357 m2
Woonoppervlakte 165.3 m2
Inhoud 824.86 m3
Indeling
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 6
Aantal verdiepingen 2
Aantal Tuinen 1