Direct naar de inhoud.

Sluisstraat 60 – Musselkanaal

€ 475.000 Kosten koper

NIEUWBOUW. Royaal woonhuis met ruime aangebouwde garage, gelegen op een zonnige kavel eigen grond aan doorgaand vaarwater. Deze traditioneel gebouwde woning is gasloos en naar de nieuwste normen geïsoleerd hetgeen u hoge energiekosten bespaart. Een warmtepomp en 21 zonnepanelen verzorgen de energievoorziening. Laat u zich verrassen door de ruimte en lichtinval van deze woning middels een bezichtiging. Oplevering 1e kwartaal 2023. In overleg met de bouwer kunt u een nadere afwerking bespreken.


Omschrijving

Beschrijving begane grond

Entree, hal, toilet, meterkast, zonnige L-vorm kamer met openslaande tuindeuren naar terras, keuken (meerwerk), ruime bijkeuken met doorloop naar de garage voorzien van een betonvloer en elektrische sectionaal deur, welke breed genoeg is voor het parkeren van een auto én motor, via aan vaste trap komt u op de ruime zolder welke zeer geschikt voor hobby enof werkkamer.

Beschrijving eerste verdieping

Via de ruime hal met vide komt u op de 1e verdieping met overloop en drie zeer ruime slaapkamers, badkamer welke in overleg met de bouwer kan worden afgebouwd.

Beschrijving tuin

Zonnige tuin ( nog aan te leggen)

Kenmerken

Bouw
Type woonhuis Eensgezinswoning, Vrijstaand
Bouwjaar 2022
Oppervlakten en inhoud
Perceeloppervlakte 756 m2
Woonoppervlakte 156 m2
Inhoud 728 m3
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal verdiepingen 3
Aantal garages 1
Aantal Tuinen 1