Direct naar de inhoud.

Zuiderdiep 327 – 2E Exloërmond

VERKOCHT

Karakteristieke WOONBOERDERIJ met grote deel en tuin, geschikt voor wonen en werken. De parkachtige tuin met vijver biedt u privacy. De ruime deel is geschikt voor wonen en werken en zo mogelijk het wonen met ouders kinderen. De woning is gelegen in een landelijke omgeving op enkele kilometers van de Staatsbossen bij Exloo en op 10 autominuten van het dorp Musselkanaal. . Hier vindt u diverse basisscholen, supermarkten, en diverse speciaalzaken. Het pannendak boven het woongedeelte is vervangen en onderschoten met hout.
Scherpe vraagprijs!


Omschrijving

Beschrijving begane grond

Entree met hal en stijlvolle gang met toegang tot de diverse vertrekken, de lichte woonkamer met suite is voorzien van 2 haarden met doorloop naar een ruime woonkeuken v.v. een lichte keuken met inbouw apparatuur, doorgang naar de opkamer welke thans als slaapkamer in gebruik is maar bij de eetkeuken kan worden aangetrokken. De hal geeft toegang tot een modern inbouwtoilet en bijkeuken; de kelder met originele plavuizen is zeer geschikt voor het koel houden van wijn, bier en groente. via een tussen gang bereikt 3 slaapkamers, tevens is er een eenvoudig keukenblok en een 2e badkamer. Deze combinatie deed ooit dienst als apart woonverblijf, doorloop naar de deel. Ruime deel met 2 inpandige ruimten tw de voormalige paardenstal en een inpandige garage

Beschrijving eerste verdieping

Vaste trap naar de verdieping met mogelijkheid voor extra (slaap)kamers

Beschrijving tuin

Ruime besloten zonnige tuin en is zeer geschikt voor het houden van een moestuin of het aanplanten van een boomgaard met fruitbomen. Tevens is het mogelijk om een paard te houden of andere huisdieren.

Kenmerken

Bouw
Type woonhuis Woonboerderij, Vrijstaand
Bouwjaar 1903
Oppervlakten en inhoud
Perceeloppervlakte 6121 m2
Woonoppervlakte 217 m2
Inhoud 2722 m3
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5
Aantal verdiepingen 3
Aantal Tuinen 1